Miet De Schepper

Wandelsessies

Wandelcoaching is een nieuwere vorm van coachen, die snel opmars vindt. In plaats van tussen vier muren te zitten en je verhaal te doen, maken we een wandeling in de natuur en praten we vrijuit over je gezondheid, leven, werk of andere zaken. De natuur brengt rust en ontspanning om je verhaal te doen. Aangezien ik ook therapie geef, kan een wandelsessie uiteraard ook ingezet worden voor therapeutische gesprekken.

Wandelsessies zijn iets voor jou als je:

  • Houdt van de natuur en de rust.
  • Gemakkelijker je gedachten kan ordenen als je niet afgeleid wordt door de dagelijkse prikkels rondom jou.
  • Gemakkelijker vertelt als je naast iemand kan wandelen dan wanneer je recht tegenover iemand zit.
  • Graag beweegt en daarbij ook niet afgeschrikt wordt door een beetje minder gunstige weersomstandigheden.
  • Openstaat voor nieuwe dingen en een minder formele structuur van begeleiding.

Werkwijze wandelsessies

Ik woon in Hamme, dicht bij de dijken langs de Schelde en Durme, dus dat is ideaal voor wandelsessies. Of het nu regent of de zon schijnt, een wandeling en beweging doen altijd goed voor het denkproces van mensen. Dit is dus een echte aanrader! Uiteraard kan ik ook naar jou komen en dan stippel jij maar een wandeling van ongeveer 1 à 1,5u uit. Houd er wel rekening mee dat je alle focus op het gesprek moet kunnen houden en niet te veel moet zoeken naar de juiste weg...

Kostprijs wandelsessies

Deze sessie kost je 50 euro/u incl. BTW als particulier, 80 euro/u incl. BTW als ondernemer. Wanneer deze begeleiding onder ELP/GPZ valt, dan betaal je een lager tarief (zie ELP/GPZ).