Miet De Schepper

Stress- en burn-out begeleiding

Als gecertificeerd burn-out coach (lid van VESB, de Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-outcoaches) begeleid ik mensen die stressklachten ervaren, overspannen zijn, in een burn-out terecht gekomen zijn of de weg uit hun burn-out zoeken. Als ervaringsdeskundige besef ik hoe moeilijk het is om een burn-out te verteren en ik wil je graag helpen om hiermee aan de slag te gaan als je iets gelijkaardigs doormaakt.

Als je de volgende klachten voelt, dan is een gesprek aangeraden:

  • Voel jij je constant moe?
  • Heb je moeite om je te concentreren?
  • Loop je al te lang met stressklachten?
  • Word je heel snel boos?
  • Heb je problemen met in- of doorslapen?
  • Lukt het je niet om van je negatieve gedachten af te komen?
  • Wil je weer positief in het leven staan en bruisen van energie?

Vaak blijkt dat een burn-out niet enkel ontstaan is vanuit de werksituatie en dat er onderliggend nog andere factoren meespelen. Een coach verwijst bij complexere moeilijkheden door naar een psycholoog. Ik hoef dat niet te doen aangezien ik zelf ook klinisch psycholoog ben. Merken we dat er meer nodig is dan een coachingstraject, dan gaan we in onze sessies naadloos over naar dieper gaande begeleidingen, als jij dat wenst.

Werkwijze stress- en burn-out begeleiding

In de burn-out begeleiding gaan we kijken naar waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe je daar geraakt. Samen gaan we zoeken naar datgene waar jij mee worstelt en hoe je je situatie kan aanpakken zodat je opnieuw meer energie krijgt, zin in je leven en werk terugvindt en je je opnieuw enthousiast en gemotiveerd kan voelen. Een gelukkig mens kan zoveel meer aan!

Om bij mij burn-out begeleiding te volgen, kan je je aanmelden via deze website (contact). Ik contacteer je dan snel voor een eerste afspraak. Ik werk voor de burn-out begeleiding meestal in sessies van 1 of 1,5u.

Kostprijs stress- en burn-out begeleiding

Voor particulieren is de kostprijs voor een sessie van 1u 50 euro incl. BTW, voor ondernemers 80 euro incl. BTW. Ik spreek met jou af waar je wil gecoacht worden: bij jou thuis, wandelsessie, … Als ik me verplaats naar jouw buurt, dan zijn de eerste 10 km inbegrepen in de prijs, daarna kost dit 0,35 euro/km. Wanneer deze begeleiding onder ELP/GPZ valt, dan betaal je een lager tarief (zie ELP/GPZ).