Miet De Schepper

Begeleiding bij jou thuis

Begeleidingssessies doe ik ofwel bij mensen thuis, ofwel al wandelend, ofwel online. Er is dus veel keuze om een afspraak te maken op een manier of locatie naar jouw keuze.

Waarom zou je kiezen voor een afspraak bij je thuis? 

  • Je hoeft je energie niet te steken in verplaatsingen, files, onnodige stress in het verkeer of om op tijd te komen, ... 
  • Het voelt voor veel mensen veilig om in een vertrouwde omgeving te kunnen praten, al dan niet met anderen in de buurt om mee hun verhaal te doen of je te ondersteunen wanneer nodig of gewenst. Ik merk dat de aanwezigheid van een partner en/of kinderen soms helpend werkt en we soms ook overschakelen naar koppel- of gezinssessies als dat zinvol blijkt.
  • Het kan heel aangenaam zijn om thuis af te spreken en er een koffie / thee bij te nemen en gezellig in je zetel te zitten terwijl je je verhaal doet. Het voelt op deze manier eerder vrij en ongedwongen aan, we zitten niet in een sobere, eerder steriele omgeving.
  • Je zit in de warmte, droogte en kan het je zo optimaal en comfortabel mogelijk maken.

Werkwijze begeleiding bij jou thuis

Op het moment dat we een afspraak maken, geef je aan waar je wil afspreken. Is dat bij jou thuis, dan noteer ik datum, uur en locatie en dan hoef jij enkel te wachten tot ik bij jou thuis aan de deur sta voor de begeleidingssessie.

Kostprijs begeleiding bij jou thuis

Voor particulieren is de kostprijs voor een sessie van 1u 50 euro incl. BTW, voor ondernemers 80 euro incl. BTW. Als ik me verplaats naar jouw buurt, dan zijn de eerste 10 km inbegrepen in de prijs, daarna kost dit 0,35 euro/km. Wanneer deze begeleiding onder ELP/GPZ valt, dan betaal je een lager tarief (zie ELP/GPZ).